Wij gaan verhuizen naar Rijswijk, Limpergstraat 4, 2288AD! And we are excited

crossfit Rijswijk

Lees je onze journey mee over hoe het allemaal begon?

sporten vliet

7 jaar geleden ben ik begonnen bij een crossfit box in Den Haag, in het begin was dat een paar uurtjes per week en al snel werden dit er meer. Tijdens mijn sollicitatie gesprek werd mij de vraag gesteld wat mijn toekomst visie was. Die was vrij duidelijk, ik wilde een eigen crossfit box of gym binnen een termijn van 3 tot 5 jaar.

Al snel kwam ik er achter dat crossfit gewoon super tof is en wilde ik hier meer van weten. Zo heb ik de afgelopen jaren een aantal crossfit courses gevolgd, weightlifting level 1 & 2, gymnastics en crossfit coach level 1 & 2. De gymnastics course heb ik gevolgd in Londen met mijn toenmalige collega Matty, dit was echt een vette ervaring!

Naarmate de jaren voorbij gingen kreeg ik steeds meer ervaring en vertrouwen in het coachen. Het is net als je rijbewijs halen, je weet wat je moet doen alleen heb je de ervaring nog niet. Ik wilde ook voldoende ervaring hebben voordat ik ├╝berhaupt aan mijn eigen gym zou beginnen.

In 2017 begon de zoektocht dan eindelijk, ik had vertrouwen genoeg in mijzelf en had uitgestippeld wat ik wel en vooral niet wilde. Wat ik niet wilde is bij de meeste vast wel bekend, en anders kan je dat terug lezen in een ander blog op de site. De zoektocht begon in Rijswijk en er waren 2 locaties waarvan ik dacht dat die geschikt waren. De ene locatie was langs de A13, ter hoogte van de KFC en de andere locatie was de Limpergstraat. Helaas gingen beide locaties niet door :(

Rijswijk sporten

De locatie aan de Limpergstraat was verkocht en de locatie langs de A13 had een malloot als eigenaar die ineens de huur prijs ging verhogen... dat werd hem dus niet.

De zoektocht ging verder en naarmate de tijd verstreek werd duidelijk dat de crossfit box waar ik toen werkte ging verhuizen. Deze ging naar een huge ass pand en bij het zien van de tekeningen had ik al het idee, dit is niks voor mij. Ik hou absoluut van ruimte en ordelijkheid maar dit was gewoon to much voor mij. Dit bracht wel perspectief met zich mee, als zij uit hun ruimte gaan dan komt die leeg te staan... De rest is geschiedenis :)

Uiteindelijk zijn wij op 01-01-2019 gestart op de Binckhorstlaan in Mooof. Tijdens onze gesprekken met de beheerders is duidelijk geworden dat dit voor een jaar of 2 zou zijn en dat er na 2 jaar verhuist moest worden. Zo zijn er een aantal plannen gepresenteerd waardoor wij zoiets hadden, dit biedt perspectief. Helaas is door een samenloop van omstandigheden dit verder niet gelukt wat ons een in een andere positie neerzette, een positie waardoor wij zelf zijn gaan zoeken naar een geschikte locatie voor onze gym.

Na een aantal weken zoeken, dit begon al in juli, kwam ik een voor mij bekende locatie tegen, de Limpergstraat in Rijswijk. Ik dacht dat ik ff niet goed werd! Dit moest gewoon zo zijn dat dit pand weer te huur stond, ik heb gelijk de makelaar gebeld met de vraag of daar een sportschool mocht zitten en dit was geen probleem. Tevens gelijk een bezichtiging gepland om te kijken of het daadwerkelijk geschikt was voor wat wij doen, fucking hard trainen en een awesome community bouwen.

Met wat aanpassingen zou dit zeker zo zijn, muurtje weg, plafond er uit, kleedkamers erin en likje verf en het ziet er al compleet anders uit dan toen wij de eerste keer zijn gaan kijken. Met nog 52 dagen te gaan tot 2021 zijn wij met alle voorbereidingen bezig om de verhuizing zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen zodat wij op 01-01-2021 ook direct onze eerste lessen kunnen draaien.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot wij onze deuren open kunnen doen langs de vliet in Rijswijk. Niet meer rennen over een parkeer plaats maar langs de vliet, in de zomer het rolluik open en zo kunnen trainen op het parkeer terrein wat grenst aan onze nieuwe box en een airco als het echt fucking warm wordt!

sporten Rijswijk
sportschool plaspoelpolder
plaspoelpolder Rijswijk sportschool
Rijswijk vliet