Fitness in een nieuwe sportschool in Rijswijk

kracht en conditie

Jaja, dat lees jij goed! Vanaf 1 januari 2021 zit er een nieuwe sportschool in Rijswijk dat zich richt op krachttraining en conditietraining. Je kunt ons vinden in de Limpergstraat nr 4, 2288AD Rijswijk. Meer weten? Lees dan vooral door!

Wij gaan hier verder geen zoetsappige teksten neerzetten zoals 'A new year & a new you' of 'tijd voor een nieuwe start' maar gaan jou gewoon vertellen wat wij doen.

2021 staat voor de deur en met corona nog steeds om ons heen wordt het nu toch echt eens tijd om aan jouw gezondheid te gaan werken! En waarom dan niet in een nieuwe sportschool in Rijswijk, langs de Vliet. Als je naar de cijfers gaat kijken van de mensen die op de IC hebben gelegen tijdens de eerste golf kwam je vrij snel tot de ontdekking dat ongeveer 80% van die mensen te zwaar was of andere onderliggende lichamelijke klachten hadden... 80% is echt fucking veel! Nou ben je als gezond persoon niet uitgesloten van een bezoekje van Corona, maar de kans dat je het krijgt is aanzienlijk lager. Tijd om jouw gezondheid dus eens onder de loep te nemen en jezelf eens af te vragen of je wel echt zo gezond bent.

Deze vragen kan je jezelf heel makkelijk stellen:

1. beweeg ik voldoende, 3-4 uur per week

2. eet ik gezond, voldoende groentes en

gevarieerd en weinig tot geen suiker

3. rook ik en/of drink ik met regelmaat alcohol

4. slaap ik 7/8 uur per nacht

5. heb ik voldoende energie overdag

Na het beantwoorden van deze vragen kan je zelf vast wel bedenken of je iets moet gaan veranderen.

Personal Training Den Haag

Wij zijn een Sportschool die zich vooral richten op krachttraining en conditietraining. Als je het een naampje wilt geven dan is het Crossfit wat wij doen. Bij ons wordt er getraind in kleine groepen van max 10 personen welke geleidt wordt door een coach. Je traint in onze sportschool dus altijd onder begeleiding. Bij ons staat kwaliteit van bewegen centraal. Als je beter gaat bewegen haal je uiteindelijk veel meer uit je training, eerst goed bewegen dan pas gewichten erbij pakken.

Bij ons in de sportschool werken we dus aan je kracht en je conditie. Dit is een andere manier van trainen dan bij reguliere fitness waar je vaak een schema afloopt van oefeningen en dit 3 a 4 keer per week herhaalt voor een x aantal weken. Bij ons werk je elke dag aan je hele lichaam, er zijn zeker dagen dat de nadruk op iets specifieks ligt, maar het merendeels van de trainingen zijn full body. We maken gebruik van elementen uit de gymnastiek, gewichtheffen en combineren dit met indoor roeien, touwtje springen, fietsen of rennen. Op deze manier wordt je conditie op verschillende manieren geprikkeld en niet allen maar door de 5km jog op zondag morgen, als je die al deed ;)

Vanaf januari gaan wij op maandag - woensdag- vrijdag extra lessen op het rooster zetten om 07:00! Nog meer mogelijkheden om te kunnen sporten, tevens hebben wij kleedkamers en een douche dus je kan fris en fruitig naar werk :)

Blessure behandeling Den Haag

Wat doen wij nog meer? Revalidatie is een van die dingen. Wij behandelen mensen die met langdurige klachten rond lopen of juist heel acute klachten hebben. Onze behandelmethode is Mylogenics, tevens werken wij samen met 2 fysiotherapeuten. Miranda die een praktijk ruimte heeft bij ons in het pand in de limpergstraat en Erika die op afspraak bij ons in de box komt voor behandelingen. Dit werkt voor ons echt super snel mocht je dus ergens last van hebben of krijgen zodat we zowel training als revalidatie kunnen voortzetten.

rijswijk coaching

Personal training bieden wij ook aan. Hier ga je 1 op 1 met een coach aan de slag. Dit is volledig afgestemd op jouw doelen die vooraf in een intake besproken worden.

Als je het hebt over persoonlijke aandacht dan is dit de ultieme aandacht. Of je nu sterker wilt worden, fitter of er gewoon beter uit wilt zien op het strand, alles kan en wordt doelgericht aangepakt.

Wil je meer lezen over personal training bij ons check dan de site!

CONTACT OPNEMEN

You have questions.
We have answers.