PREHAB & REHAB

Mylogenics - Fascia release

Dry needling - Fysiotherapie

Boek mijn behandeling

Bij ons kun je terecht met alle soorten klachten

Met de Mylogenicsbehandelmethode van Overload Worldwide hebben wij al veel klanten geholpen om weer pijnvrij door het leven te gaan. Een behandeling is niet geheel pijnvrij, maar wel bewezen effectief, en focust zich op de volgende punten:

  • Rehab
    Door specifieke spierfunctie te vragen door middel van training, zal het lichaam zich sneller aanpassen en beter herstellen. Dit betekent dat je sneller van je blessures af bent en weer pijnvrij kunt bewegen.

  • Release
    Active release heeft als voornaamste doel het herstellen van de structuur, beweging en functie van het lichaam. Dit gebeurt door het verwijderen van verklevingen in het spierweefsel. Dit is een vrij intensieve behandeling en kan enige beursheid en stijfheid opleveren.

  • Activation
    Tijdens de behandeling focussen wij op de oorzaak van de klacht en niet zozeer op het gevolg. Vanaf dat moment pakken wij de oorzaak aan, waardoor de kans op terugkerende klachten minimaal is. We versterken de schakels met de Neuro Activation Technieken. Als de neurologische aansturing een probleem bevat, ervaar je hierdoor een directe verbetering van de spierfunctie en een afname van pijn.


Blessure behandeling Den Haag

Samenwerking

Tevens werken wij samen met diverse fysiotherapeuten en andere behandelaars om iedereen zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Elk probleem heeft een oplossing, de kunst is de juiste persoon er naar laten kijken. Loop jij al langer met klachten waar je maar niet van af komt? Neem dan eens contact met ons op.

Het is namelijk niet nodig om met pijn rond te blijven lopen!

snel pijn vrij

Wat zij zeggen.

Zorgvuldig en professioneel
Enorm aan te raden! Barry gaat zorgvuldig en professioneel te werk. Er wordt verder gekeken dan alleen pijnvrij maken en gericht gezocht naar waar de pijn vandaan komt. Ook is er uitleg over aanpassen van bewegingen om klachten te voorkomen. Helemaal top!

Romy (24)

Best treatment ever!
Went to Barry for a chronic shoulder problem. Wasn't quite sure what to expect from Mylogenics. It was the best treatment I ever had! After 2 sessions my shoulder problem sorted. I can highly recommend this treatment. Thanks Barry :)

EJ (51)

TIJD OM VAN JE PIJN AF TE KOMEN.

DEFINITIEF!

Boek mijn behandeling