PREHAB & REHAB

Mylogenics - Fascia release - Dry needling - Fysiotherapie

Boek mijn behandeling

Bij ons kun je terecht met bijna alle soorten klachten

In onze behandelruimte in Rijswijk revalideren wij dagelijks mensen met de meest uiteenlopende klachten. Sommige klachten zijn onze specialisatie niet en deze cliënten sturen wij door naar een van onze partners. Dit om iedereen zo snel en effectief mogelijk te kunnen helpen. Bij ons staat de cliënt voorop!

Sommige klachten ontstaan ineens, denk hierbij aan een snee of blauwe plek. Dit is voor iedereen herkenbaar en je weet waardoor het komt. Je snijdt je of stoot je ergens tegen aan. Veel klachten ontstaan langzaam en deze zijn vaak minder makkelijk terug te herleiden. Denk hierbij aan nekklachten, schouder en of rug klachten. Deze ontstaan vaak na een langere tijd van verkeerde houding of belasting.

Toch wil de locatie waar de pijn is niet perse de locatie zijn van het probleem. Snap je het nog?

Stel je hebt last van je schouder. In veel gevallen zal de behandelaar de schouder gaan behandelen, dit geeft dan vast wat verlichting maar lost niet het probleem op. Het probleem kan bv zitten in je nek of zelfs enkel. Het lichaamzal zich aanpassen en zolang het kan om het probleem heen werken. Tot het niet meer kan compenseren en je pijn krijgt... ergens.

Wij gaan opzoek met onze diverse 'tools' naar de oorzaak van jouw klacht. Het probleem weten we immers al, pijn ergens in het lijf. Dit doen wij door diverse technieken te combineren vanuit Mylogenics, Dry needling en Fascia release.

Samenwerking

Wij werken samen met diverse fysiotherapeuten en andere behandelaars om iedereen zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Elk probleem heeft een oplossing, de kunst is de juiste persoon er naar te laten kijken. Loop jij al langer met klachten waar je maar niet van af komt? Neem dan eens contact met ons op.

Het is namelijk niet nodig om met pijn rond te blijven lopen!

snel pijn vrij

Wat zij zeggen.

Zorgvuldig en professioneel
Enorm aan te raden! Barry gaat zorgvuldig en professioneel te werk. Er wordt verder gekeken dan alleen pijnvrij maken en gericht gezocht naar waar de pijn vandaan komt. Ook is er uitleg over aanpassen van bewegingen om klachten te voorkomen. Helemaal top!

Romy (24)

Best treatment ever!
Went to Barry for a chronic shoulder problem. Wasn't quite sure what to expect from Mylogenics. It was the best treatment I ever had! After 2 sessions my shoulder problem sorted. I can highly recommend this treatment. Thanks Barry :)

EJ (51)

TIJD OM VAN JE PIJN AF TE KOMEN.

DEFINITIEF!

Boek mijn behandeling