Welkom bij Physics.

Bij Physics richten wij ons vooral op het lange termijn doel. Dit is namelijk realistisch en doeltreffender. Als je focus alleen ligt op de korte termijn dan laat je de echt grote kansen liggen. Afvallen en fit worden zijn twee componenten die hand in hand gaan. En als je daar goede resultaten in wilt dan kost dat tijd. Even snel 5 kilo afvallen en vervolgens niks aan je lifestyle veranderen levert je aan het einde van de rit niks op.

Hier kom je trainen omdat je jezelf wilt verslaan. Of dit nu 5 kilo aankomen of afvallen is. Je eerste triatlon of je eerste keer 5 kilometer hardlopen, jij bepaalt uiteindelijk wat jouw doel is. Wat wij doen? Zorgen dat jij zo efficiënt mogelijk dat doel behaalt.

Ik wil graag kennismaken

Wat wij anders doen.

Krachttraining sportschool Den Haag


Focus op kracht
Meer focus op kracht zodat het conditiegedeelte ook echt conditie blijft in plaats van lang rust nemen omdat de bar te zwaar is. Krachttraining is in onze ogen de basis. De meningen zijn hier verschillend over, maar he, daarvoor zijn het meningen.

Groepsles sportschool Rijswijk


Kwaliteit boven ego
Wij zijn geen standaard box en dat kun je vooral zien aan dat wij geen RX-gewichten en whiteboard hebben zodat kwaliteit bij ons voorop kan blijven staan (wat onze leden echt fantastisch vinden!).


Persoonlijk
Wij werken in kleine groepen met een klein, gedreven team van coaches, zodat elke coach elk lid ook echt kent.

Ik wil een proefles
Ik heb een vraag

Gedeelde liefde.

Je wordt echt uitgedaagd
Na jaren saai tobben in een fitnesscentrum waar ik weinig resultaat behaalde startte ik 4 maanden geleden bij Barry. Eerst was ik een beetje sceptisch over het ''gewichtheffen" maar ik moet eerlijk zijn, het is hartstikke leuk en effectief gecombineerd met de conditie elementen. Je wordt echt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Love it!

Kim (30)

Fijne box
Fijne box waar je elke keer weer het uiterste uit je zelf haalt en aan het einde van de training moe, maar heel voldaan naar huis gaat (nadat je eerst een paar minuten naar adem snakkend op grond hebt gelegen ;-)).

Vincent (44)

Goede begeleiding
Wat een top gym! Ik sport veel, heb meerdere sportscholen geprobeerd, maar alleen hier heb ik écht progressie geboekt. Coach Barry geeft goede begeleiding, de WOD's zijn gevarieerd en iedereen kan op zijn eigen level meedoen. Het mooiste vind ik de afwisseling die ik kan maken tussen Strength en Conditioning,en bokszaktraining. Een absolute aanrader, want het is ook nog eens gezellig ;)

Frederique (29)

Kleine sfeer impressie.

lunges den haag

VANG NOG VEEL MEER SFEER OP
SOCIAL MEDIA.

Of kom gewoon lekker langs!