Welkom bij Physics.

Na jarenlange ervaring als CrossFit coach en personal trainer vond ik dat het tijd werd een plek te openen waar ik mensen kan trainen aan de hand van mijn eigen visie.

Voor de box-kenners onder ons:
Bij ons geen whiteboards en RX-gewichten, maar zelf bepalen hoe jij goed kunt bewegen tijdens de les. Minder focus op high-skill gymnastics en meer focus op kracht. Samen zorgen deze elementen voor betere resultaten en minder blessures – is dat niet wat we allemaal willen ;)?

Coach Barry

Ik wil graag kennismaken

Wat wij anders doen.

Krachttraining sportschool Den Haag


Focus op kracht
Meer focus op kracht zodat het conditiegedeelte ook echt conditie blijft in plaats van lang rust nemen omdat de bar te zwaar is.

Groepsles sportschool Rijswijk


Kwaliteit boven ego
Wij zijn geen standaard box en dat kun je vooral zien aan dat wij geen RX-gewichten en whiteboard hebben zodat kwaliteit bij ons voorop kan blijven staan (en wat onze leden echt fantastisch vinden!).


Persoonlijk
Wij werken in kleine groepen met een klein, gedreven team van coaches, zodat elke coach elk lid ook echt kent.

Ik wil een proefles
Ik heb een vraag

Wat onze leden daarvan zeggen.

Gedeelde liefde.

Je wordt echt uitgedaagd
Na jaren saai tobben in een fitnesscentrum waar ik weinig resultaat behaalde startte ik 4 maanden geleden bij Barry. Eerst was ik een beetje sceptisch over het ''gewichtheffen" maar ik moet eerlijk zijn, het is hartstikke leuk en effectief gecombineerd met de conditie elementen. Je wordt echt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Love it!

Kim (30)

Fijne box
Fijne box waar je elke keer weer het uiterste uit je zelf haalt en aan het einde van de training moe, maar heel voldaan naar huis gaat (nadat je eerst een paar minuten naar adem snakkend op grond hebt gelegen ;-)).

Vincent (44)

Goede begeleiding
Wat een top gym! Ik sport veel, heb meerdere sportscholen geprobeerd, maar alleen hier heb ik écht progressie geboekt. Coach Barry geeft goede begeleiding, de WOD's zijn gevarieerd en iedereen kan op zijn eigen level meedoen. Het mooiste vind ik de afwisseling die ik kan maken tussen Strength en Conditioning,en bokszaktraining. Een absolute aanrader, want het is ook nog eens gezellig ;)

Frederique (29)

De Physics crew.

bar Den Haag sport

COACH BARRY

Lees meer over Barry's achtergrond
paula kracht en conditie

COACH PAULA

mart fitgirl Den Haag

COACH MART

Kleine sfeer impressie.

lunges den haag

VANG NOG VEEL MEER SFEER OP
SOCIAL MEDIA.

Of kom gewoon lekker langs!