PERSONAL TRAINING

Boek mijn gratis intake

Wanneer je sneller resultaat wilt.

Stok achter de deur
Niemand is elke dag, elke week gemotiveerd om te trainen. Wanneer je specifieke doelen hebt, is personal training dé oplossing zodat jij iedere training het beste uit jouw training haalt. Die stok achter de deur brengt je iedere week dichter bij waar jij wil zijn.

Aangepast op jouw doelen
Jouw doelen zijn leidend voor hoe jouw trainingen eruit zien. Dus geen standaard schema's, maar een plan die aansluit op welk resultaat jij wilt. Plus, persoonlijke begeleiding waarbij er per training gekeken wordt of er iets aangepast moet worden. Personal training is maatwerk, ieder persoon is anders en elk persoon reageert anders. Wij werken volgens de trainingsprincipes van Overload.

Meer uit je training halen
Het is veel meer dan een uurtje sporten onder begeleiding. Wanneer je onder begeleiding traint, leer je beter en dus effectiever. Ook is er genoeg aandacht voor andere aspecten, zoals het verminderen van bewegingsbeperkingen volgens onze Rehabmethode, stress en het verbeteren van voeding en slaap.

Kleine sfeer impressie.

Personal Trainer Den Haag
Personal Training Rijswijk
Personal Training Voorburg

Wat zij zeggen.

Top resultaat bereikt
Ik ken coach Barry ongeveer 5 jaar. Barry is een zeer motiverende en kundige coach en daarom heb ik destijds gekozen om personal training bij hem te volgen.

Ik heb krachttraining en een voedingsadvies traject bij hem gedaan. Het traject is speciaal voor je gemaakt gebaseerd op je persoonlijke behoeftes.

Door gezond eten en de juiste oefeningen hebben we echt een top resultaat bereikt. Tijdens het traject leer je een gezonde levensstijl aan waardoor je het resultaat op lange termijn kan behouden.

Een tijd later ben ik zwanger geworden en daarna net als veel vrouwen last gehad van de extra zwangerschapkilo’s en Barry heeft me nog een keer in “shape gebracht “ en heeft weer mijn motivatie hersteld.

De methoden die hij gebruikt zijn in mijn ervaring zeer effectief. Ik ben dan ook erg tevreden!

Vanessa (33)

Elke week een stap verder
Hoofdcoach Barry geeft in groepsverband een variëteit aan lessen. PT behoort ook tot de mogelijkheid. Hij heeft voor iedereen een uitgebalanceerde aandacht en zorgt dat je zeer snel alle technieken goed beheerst zodat je jouw doelen kunt halen. Ik merk dat ik elke week weer een stap verder kom.

Mocht je bijvoorbeeld een blessure hebben, dan is in deze box Mylogenics beschikbaar. Barry heeft mij zeer snel van een blessure geholpen.

De begeleiding stopt niet hierbij. Op het gebied van voeding wordt ook alle hulp geboden.

Ik ben erg content dat ik Barry en Annemart heb ontmoet! Ik kijk keer op keer uit naar de volgende les!

Mo (38)

TIJD OM JE DOELEN TE CRUSHEN.

Tijdens jouw intake gaan wij samen kijken naar jouw doelen om een doelgerichte aanpak te maken.