Personal training in rijswijk

2021 is in aantocht, zo ook de aanvragen voor personal training bij ons in Rijswijk! Wat is dat precies, personal training?

Bij ons in de sportschool in Rijswijk kun je terecht voor 1 op 1 training. Dit is letterlijk wat personal training is. Jij gaat aan de slag met een coach om te werken aan jouw persoonlijke doelen. Iemand die de hele dag hetzelfde riedeltje afwerkt met elke klant is geen personal trainer maar een fitness instructeur. Elk persoon is anders dus zal elk doel anders benadert moeten worden, ook bij ons in Rijswijk gebeurt dat.

Wij geven personal training zoals dat bedoelt is, 1 op 1 en afgestemd op jou. Wij werken met meerdere personal trainers die ieder zijn of haar specialiteit hebben! Je vindt onze gym naast de A4 bij de afslag Plaspoelpolder in Rijswijk

personal rijswijk

Meet Barry!

Mijn naam is Barry, personal trainer en CrossFit coach sinds 2013. Ik ben opgeleid via Overload en deze manier van trainen richt zich vooral op het doel en de no-nonsens mentaliteit. Niet zeuren maar doen wat je moet doen om jouw doel te behalen, het is immers jouw doel en niet die van mij :)

Ik ben meer van krachttraining en body shapen, het verlagen van je vet percentage of het sterker maken van je lijf. Tevens heb ik ervaring met alle soorten mensen en doelen, van triatleten tot huis vrouwen en crossfitters tot beginners in de sport.

Wil jij 2021 goed beginnen? Neem contact op met mij!

Specialisaties: Weightlifting - powerlifting- CrossFit

Maak een afspraak
sportschool Den Haag

Meet Paula

Mijn naam is Paula, sinds 2002 werkzaam als personal trainer en sinds 2015 ook als crossfit coach. Er is niets zo veranderlijk als het menselijk lichaam, dus de ontwikkeling van mijn kennis daarover is iets wat ik erg belangrijk vind. Over de jaren heen ben ik dan ook altijd blijven doorgroeien en heb ik de skills ontwikkeld om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Vind je het fijn om goed begeleid te worden met jouw training, algemeen fit worden, of juist meer kracht en conditie opbouwen, sportspecifiek trainen of loop je vaak tegen pijntjes aan maar begrijp je niet waarom? Maak dan een afspraak bij mij. 


Vooral blessure herstel en preventie is waar mijn passie en kennis op gefocussed is. Tijdens onze personal training sessies gaan we niet alleen kijken naar wat jij wilt maar ook wat je nodig hebt. Het kan zijn dat je lichaam al een tijdje aan het compenseren is voor iets dat niet optimaal functioneert. Samen gaan we er achter kunnen komen waar jouw disbalans vandaan komt en we de juiste spieren weer kunnen gaan activeren. Als je al een tijdje met een blessure rondloopt weet je als geen ander hoe frustrerend dit kan zijn, daarom is het vertrouwen in je lichaam terugkrijgen en leren luisteren naar de juiste signalen een belangrijk onderdeel van ons proces samen.

If you’re willing to put the work in, put your heart in it, I’ll be right next to you to do the same.

Specialisaties: blessure herstel en preventie, Strongfit, Crossfit


Maak een afspraak 
fitness rijswijk kracht

Meet Annemart

Hoi, ik ben Annemart, ook wel Mart genoemd door vrienden. Ik heb een enorme passie voor voeding en sport, en geniet van het geven van personal training. Iemand vooruitgang zien boeken en zelfverzekerder worden is echt één van de beste dingen. 

Personal Training is zoveel meer dan alleen even een uurtje wat bewegingen doen. Personal Training is een plan bedenken die aansluit bij het doel van de persoon; het coachen van training tot training hoe de persoon in z'n vel zit; en mentaal coachen: soms een stapje harder, soms een stapje terug. Juist dat totaalplaatje vind ik zo leuk aan trainen van mensen. 

Ik werk het liefst met vrouwen en ga voor of na de training nog graag met je in gesprek om te kijken wat we nog meer kunnen verbeteren voor een goede gezondheid. Voornamelijk op het gebied van voeding wil ik graag nog meer voor iemand betekenen. 

fitgirl rijswijk
Maak een afspraak