PERSONAL TRAINING

Rijswijk

Op zoek naar personal training in Rijswijk? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij Physics kijken we verder dan alleen jouw doel. Hiermee doelen wij op het volgende. Stel jouw doel is snel vijf kilo afvallen, dan zullen wij tijdens de personal trainingen hier vol voor gaan, maar...

Wat wij belangrijk vinden is dat alle elementen die dit kunnen verstoren beperkt worden. Hierdoor kijken wij dus ook naar slaap, voeding, stress, werk en blessures. Even een uurtje trainen is dus niet genoeg om jouw doel te halen als er verder niks verandert.

Personal training bij Physics is dus meer dan alleen trainen. Ben jij toe aan echte verandering wacht dan niet langer en start vandaag nog bij jouw personal trainer in de buurt.

personal training rijswijk
Boek mijn gratis intake

Wanneer je sneller resultaat wilt is personal training de volgende stap!

Stok achter de deur


Niemand is elke dag, elke week gemotiveerd om te trainen. Wanneer je specifieke doelen hebt, is personal training dé oplossing zodat jij het beste uit jouw training haalt. Die stok achter de deur brengt je iedere week dichter bij waar jij wilt zijn.

Een simpel voorbeeld is deze: Als je auto kapot is ga je waarschijnlijk naar een garage toe die weet wat hij doet en ga je niet zelf rommelen. Een personal trainer in de arm nemen is net zo, deze zijn opgeleid om jou te helpen.

Find a pro to fix your problems..

Aangepast op jouw doelen


Jouw doelen zijn leidend voor hoe de trainingen eruit zien. Dus geen standaard schema's, maar een plan die aansluit op welk resultaat jij wilt. Plus, persoonlijke begeleiding waarbij er per training gekeken wordt of er iets aangepast moet worden. Personal training is maatwerk, ieder persoon is anders en elk persoon reageert anders. Wij werken volgens de trainingsprincipes van Overload of Crossfit.

It's you against you..

Meer uit je training halen


Het is veel meer dan een uurtje sporten onder begeleiding. Wanneer je onder begeleiding traint, leer je beter bewegen en dus effectiever. Ook is er genoeg aandacht voor andere aspecten, zoals het verminderen van bewegingsbeperkingen volgens onze Rehab methode, verminderen van stress en het verbeteren van voeding en slaap.

Alles werkt samen, alleen maar trainen en niet verder kijken naar andere dingen is als dweilen met de kraan open..

Kleine sfeerimpressie.

persoonlijke begeleiding rijswijk
gezond afvallen
hulp met afvallen

Wat zij zeggen.

Top resultaat bereikt


Ik ken coach Barry ongeveer 5 jaar. Barry is een zeer motiverende en kundige coach en daarom heb ik destijds gekozen om personal training bij hem te volgen.

Ik heb krachttraining en een voedingsadviestraject bij hem gedaan. Het traject is speciaal voor je gemaakt gebaseerd op je persoonlijke behoeftes.

Door gezond eten en de juiste oefeningen hebben we echt een top resultaat bereikt. Tijdens het traject leer je een gezonde levensstijl aan waardoor je het resultaat op lange termijn kan behouden.

Een tijd later ben ik zwanger geworden en daarna net als veel vrouwen last gehad van de extra zwangerschapkilo’s en Barry heeft me nog een keer in “shape gebracht'' en heeft weer mijn motivatie hersteld.

De methoden die hij gebruikt zijn in mijn ervaring zeer effectief. Ik ben dan ook erg tevreden!

Vanessa (33)

Elke week een stap verder


Hoofdcoach Barry geeft in groepsverband een variëteit aan lessen. Personal Training behoort ook tot de mogelijkheden. Hij heeft voor iedereen een uitgebalanceerd aandacht en zorgt dat je zeer snel alle technieken goed beheerst zodat je jouw doelen kunt halen. Ik merk dat ik elke week weer een stap verder kom.

Mocht je bijvoorbeeld een blessure hebben, dan is in deze box Mylogenics beschikbaar. Barry heeft mij zeer snel van een blessure geholpen.

De begeleiding stopt niet hierbij. Op het gebied van voeding wordt ook alle hulp geboden.

Ik ben erg content dat ik Barry en Annemart heb ontmoet! Ik kijk keer op keer uit naar de volgende les!

Mo (38)

TIJD OM JE DOELEN TE CRUSHEN.

Tijdens jouw intake gaan wij samen kijken naar jouw doelen om een doelgerichte aanpak te maken.