Blessure behandeling Den Haag

Mylogenics Rijswijk

Met de Mylogenicsbehandelmethode van Overload Worldwide hebben wij al veel klanten geholpen om weer pijnvrij door het leven te gaan. Een behandeling is niet geheel pijnvrij, maar wel bewezen effectief, en focust zich op de volgende punten:

  • Rehab
    Door specifieke spierfunctie te vragen door middel van training, zal het lichaam zich sneller aanpassen en beter herstellen. Dit betekent dat je sneller van je blessures af bent en weer pijnvrij kunt bewegen.

  • Release
    Active release heeft als voornaamste doel het herstellen van de structuur, beweging en functie van het lichaam. Dit gebeurt door het verwijderen van verklevingen in het spierweefsel. Dit is een vrij intensieve behandeling en kan enige beursheid en stijfheid opleveren.

  • Activation
    Tijdens de behandeling focussen wij op de oorzaak van de klacht en niet zozeer op het gevolg. Vanaf dat moment pakken wij de oorzaak aan, waardoor de kans op terugkerende klachten minimaal is. We versterken de schakels met de Neuro Activation Technieken. Als de neurologische aansturing een probleem bevat, ervaar je hierdoor een directe verbetering van de spierfunctie en een afname van pijn.
Boek een sessie