ONZE COACHES

bar Den Haag sport

Mijn naam is Barry...

en ik ben sinds 7 jaar actief in de fitness wereld! Na jarenlang met plezier bij een CrossFit box te hebben gewerkt werd het tijd om mijn droom werkelijkheid te laten worden en mijn eigen sportschool of box op te starten. Een eigen gym geeft mij de kans mijn visie uit te werken over hoe ik denk dat training hoort te zijn. Dit alles door de ondersteuning van Overload Worldwide en CrossFit HQ waar ik diverse opleidingen en courses heb gevolgd. Samen met mijn vrouw mag ik nu eigenaar zijn van Physics Den Haag sinds januari 2019!

Door het volgen van diverse opleidingen en de kennis direct in praktijk te brengen, is mijn kennis over training, revalidatie en voeding zeer uitgebreid en heb ik de tools om jou te helpen met jouw doelen.

Mijn Overload Worldwide opleidingen: T.O.P. A en T.O.P. B personal trainer, powersled, kettlebell, de Mylogenics modules Activation, Release, Rehab en Advanced, en Hormonal Profiling. 

Mijn CrossFit opleidingen: level 1 en 2, Weightlifting level 1 en 2, Gymnastics.

paula kracht en conditie

Mijn naam is Paula...

en ik ben sinds 2019 bij Physics Den Haag werkzaam als personal trainer. Ook geef ik op zondagen de groepslessen: Muscle Tension Strongfit & Olympic Weightlifting. 

Tijdens mijn sportopleiding CIOS was al snel duidelijk dat mijn passie voor sport, beweging en gezondheid mijn leven zou gaan bepalen. Het plezier wat ik ervaar om samen met mensen te werken aan hun gezondheid, hun doelen en hun kennis over hun eigen lijf straalt van me af als ik aan het coachen ben. Tijdens mijn 1 op 1 personal training lessen bekijk ik elke dag opnieuw waar jij op dat moment het meeste aan hebt en wat je kan verbeteren, waardoor jij met een goed gevoel naar buiten loopt. 

In 2015 ben ik een CrossFit box ingestapt en was ik meteen verkocht. De focus op techniek, het samen trainen, de community vibe ook buiten de box, geweldig! Het was dan ook niet gek dat ik binnen 6 maanden mijn licentie behaald heb, want hoe gaaf is het om als coach voor zo’n gemotiveerde groep mensen te mogen staan.

In 2019 heb ik het geluk gehad om via een andere coach geïntroduceerd te worden met een hele toffe aanvullende methode: Strongfit. Ineens ging training niet “alleen maar” over techniek, kracht en conditie, maar wordt er ook focus gelegd op het mentale aspect, persoonsontwikkeling en de intentie van elke training. Dus niet alleen het einddoel, maar juist ook elke stap er naar toe.

Mijn Opleidingen: CIOS Fitness & Health Manager, ACSM Personal Trainer, CrossFit Level 1, Strongfit Coach, Ki-Hara Resistance stretching and (beach)volleybal Trainer

mart fitgirl Den Haag

Mijn naam is Mart...

en ik ben in januari 2019 Physics Den Haag gestart samen met mijn man Barry. Hoewel sport en voeding niet mijn fulltime baan is, is het wel een enorme passie van me. Mijn journey naar een gezonder leven begon al in 2013, met name gefocust op voeding. Toen ik in 2017 begon met CrossFit was voor mij het plaatje compleet: op deze manier sporten en met voeding bezig zijn, daar geniet ik enorm van.

Binnen Physics ben ik vooral werkzaam achter de schermen: marketing, financiën, en het organiseren van events. Dit brengt enorm de ondernemer-spirit in mij naar boven, en is me dus op het lijf geschreven.

Daarnaast ben ik ook voedingscoach en help ik mensen op weg naar een gezondere manier van eten. En zo nu en dan val ik in voor Barry en sta ik voor de groep.

Mijn opleidingen: Overload Worldwide T.O.P. A