ONZE COACHES

snel resultaat den haag

Mijn naam is Barry...

en ik ben sinds 7 jaar actief in de fitness wereld! Na jarenlang met plezier bij een CrossFit box te hebben gewerkt werd het tijd om mijn droom werkelijkheid te laten worden en mijn eigen sportschool of box op te starten in Rijswijk. Een eigen gym geeft mij de kans mijn visie uit te werken over hoe ik denk dat training hoort te zijn. Dit alles door de ondersteuning van Overload Worldwide en CrossFit HQ waar ik diverse opleidingen en courses heb gevolgd. Samen met mijn vrouw mag ik nu eigenaar zijn van Physics Den Haag sinds januari 2019!

Door het volgen van diverse opleidingen en de kennis direct in praktijk te brengen, is mijn kennis over training, revalidatie en voeding zeer uitgebreid en heb ik de tools om jou te helpen met jouw doelen.

Mijn Overload Worldwide opleidingen: T.O.P. A en T.O.P. B personal trainer, powersled, kettlebell, de Mylogenics modules Activation, Release, Rehab en Advanced, en Hormonal Profiling. 

Mijn CrossFit opleidingen: level 1 en 2, Weightlifting level 1 en 2, Gymnastics.

paula kracht en conditie

Mijn naam is Paula...

en ik ben sinds 2019 bij Physics Den Haag werkzaam als coach en geef ik op dinsdag- & zondagochtend de groepslessen. Daarnaast ben ik ook op de vloer te vinden met 1-op-1 personal training.

Tijdens mijn sportopleiding CIOS was al snel duidelijk dat mijn passie voor sport, beweging en gezondheid mijn leven zou gaan bepalen. Het plezier wat ik ervaar om samen met mensen te werken aan hun doelen straalt van me af als ik aan het coachen ben.

2015 ben ik een CrossFit box ingestapt en was ik meteen verkocht. De focus op techniek, het samen trainen, de community vibe ook buiten de box, geweldig!
En sinds 2 jaar geef ik dus met heel veel plezier les in de leukste sportschool van Rijswijk, want hoe gaaf is het om als coach voor zo’n gemotiveerde groep mensen te mogen staan.

Mijn focus als coach ligt er op om jou een goede workout te geven, maar ook vooral wat te leren over je eigen lichaam en mindset. Daarbij kun je denken aan techniekverbetering, de juiste spierspanning kunnen creëren, aandachtspunten geven zodat je blessures kan voorkomen en zorgen dat je met de juiste intentie een training volbrengt, zodat je niet alleen aanwezig bent maar ook echt het beste uit jezelf haalt.

Mijn Opleidingen: CIOS Fitness & Health Manager, ACSM Personal Trainer, CrossFit Level 1, Strongfit Coach, Ki-Hara Resistance stretching and (beach)volleybal Trainer

mart fitgirl Den Haag

Mijn naam is Mart...

en ik ben in januari 2019 Physics Den Haag gestart samen met mijn man Barry. Hoewel sport en voeding niet mijn fulltime baan is, is het wel een enorme passie van me. Mijn journey naar een gezonder leven begon al in 2013, met name gefocust op voeding. Toen ik in 2017 begon met CrossFit was voor mij het plaatje compleet: op deze manier sporten en met voeding bezig zijn, daar geniet ik enorm van.

Binnen Physics ben ik vooral werkzaam achter de schermen: marketing, financiën en het organiseren van events. Dit brengt enorm de ondernemer-spirit in mij naar boven en is me dus op het lijf geschreven.

Daarnaast ben ik ook voedingscoach en help ik mensen op weg naar een gezondere manier van eten. En zo nu en dan val ik in voor Barry en sta ik voor de groep.

Mijn opleidingen: Overload Worldwide T.O.P. A