Sportschool Den Haag

Hoe train ik bij Physics?

  • Variërende, functionele bewegingen onder hoge intensiteit
    Ons zelf ontwikkelde Performance-programma is er op gemaakt jou iedere dag opnieuw uit te dagen.

  • Bewegingen uit het dagelijks leven
    Zoals rennen, tillen, duwen, trekken, springen en klimmen.

  • Training uit breed scala van sportdisciplines
    Van roeien tot gymnastiek van gewichtheffen tot hardlopen en nog veel meer.


Is kracht & conditie iets voor mij?


Je traint op je eigen niveau
Of je nu op kantoor zit, politieagent bent, coach of huisvrouw, of je nu 16 of 80 jaar bent, super sterk of net komt kijken, iedereen heeft baat bij deze manier van trainen. Elke workout kan zo worden aangepast, zodat jij op jouw niveau kan meedoen. Uiteraard begeleiden onze coaches je hierin.


Je bent coachbaar en leergierig

Wanneer jij beter leert bewegen, haal je de kwaliteit van je training omhoog. Onze coaches zullen er alles aan doen om jou zo goed en veilig mogelijk te laten bewegen.


Je hebt geen bullshit mentaliteit
Jij wilt fitter, sterker en gezonder worden, wat betekent dat jij er iets voor moet doen. Wij geven jou de tools, jij levert het werk.

Lees meer over onze lessen en ons rooster

Wat zij zeggen.

Physics Den Haag is een leuke sportschool met een strakke en compacte indeling! De sportschool is van alle faciliteiten en materieel voorzien om onder het toezicht van coach Barry een intensieve training/workout te volgen! Na één uur laat coach Barry je met een voldaan gevoel naar huis gaan, na een dag laat Barry je spierpijn ervaren, na een week heb je een nieuwe vriend genaamd Barry en na een maand laat Barry je groeien of afvallen, is maar net hoe je het ziet ;) See you soon!

Bas (30)

Fantastische gym met goede begeleiding en een topsfeer! De programmering zit goed in elkaar, ik train hier nu een maand en het resultaat is er nu al. Barry is een ervaren, betrokken coach met aandacht voor iedereen. Je kunt bij Physics niet alleen terecht voor strength & conditioning maar ook voor OLY, zaktraining, Mylogenics en begeleiding op het gebied van voeding. Stap vooral een keer binnen, ik weet zeker dat je je meteen thuis voelt!

Myrte (31)

Kleine sfeer impressie.

Groepsles sportschool Rijswijk
Groepsles Sportschool Voorburg
Groepsles Sportschool Den Haag Centraal
Plan mijn gratis proefles